Wandelen in Spanje - Reis begeleiding Andalusië

Wandelen Op Maat 

Wandelen in een vreemd gebied en zelf een wandelroute uitstippelen kan behoorlijk lastig en tijdrovend zijn. Verkeerd wandelen en vakantietijd verliezen is erg vervelend. Na aankomst in het dorp bespreken we op het dorpsplein, bij een wijntje en een tapas, jouw wandel wensen, maken we samen een wandelprogramma 'Op Maat' en ga je daarna door het dorp wandelen. Je wandelt op je gemak langs de mooiste hoekjes van ons dorp, de bakker, slager, super, de flappen tapper en de beste restaurantjes!

Wandelen in Andalusië sinds 1994

Andalusië-Sportief, een kleine, Nederlandse organisatie, biedt sinds 1994 wandelvakanties in Andalusië, in de groene wijnstreek Axarquia aan, precies zoals wij het op ónze wandelvakantie óók zouden willen ervaren! Wij bieden je een Wandelen in Andalusië wandelvakantie, waarbij onze uitgebreide kennis van het gebied Andalusië én zeer persoonlijke begeleiding van onze gasten het belangrijkst is.

Standplaats wandelvakantie!

Wandelen in Spanje is een standplaats-wandelvakantie. Dit geeft de wandelaar een maximum aan comfort, rust en gemak! Wandelen langs routes die bijna allemaal direct voor de deur van je accommodatie beginnen én je pakt je koffer maar één maal uit! Géén gedoe met bagage vervoer naar verschillende locaties óf uitbaters van accommodaties, ver weg in een onherbergzaam oord zonder gezellig restaurantjes, lokale bar of openbaar vervoer! 

Wandelen mét dagelijks even contact......

Vanzelfsprekend, hebben we dagelijks even contact om je van wandeladvies of routebeschrijvingen te voorzien, of gewoon op een terrasje in de zon even 'bij te praten'. Wij zijn er écht helemaal voor jou!

Zó zouden wij ónze wandelvakantie natuurlijk óók graag willen beleven!