Wandel & Fiets Accommodatie Antares

Zonnige accommodatie, al vanaf 99.00 p.p.

In de accommodatie Residencia Antares, schuin tegenover La Hospedería gelegen, bevinden zich twee, zeer zonnige appartementen, voor 2 óf 4 personen, met zeer ruime op het zuiden gelegen terrassen. De woonkamers met open keuken, zijn voorzien van grote schuifdeuren en grenzen direct aan de terrassen. Beide appartementen hebben een ruime badkamer en zijn op de eerste verdieping van dit kleine complex gelegen. Met uitzondering van het aantal slaapkamers, zijn beide appartementen identiek van indeling. Aanvullend is in Residencia Antares, op dezelfde verdieping, een appartement met 3 éénpersoon kamers, met badkamer, maar zonder keuken en alleen in combinatie met de andere appartementen beschikbaar. Direct om de hoek ligt het gezellige dorpsplein met terrasjes en restaurantjes, is dit een prima, voordelige, uitvalsbasis voor een zonnige, wandelvakantie of fietsvakantie in Andalusië!

De luxe van eenvoud

De uitstraling is enigzins eenvoudig, wij noemen het voor het gemak modern Spaans. Comfortabel zijn deze appartementen beslist wél, met eigen badkamer met bad/douche en toilet, compleet uitgeruste open-keuken en slaapkamer opstelling naar keuze 2 x éénpersoons, óf 1 x twéépersoons bedden. 

Heerlijke terras op het zuiden

Beide appartementen in Residencia Antares hebben een zeer ruim en zonnig terras, voorzien van voldoende meubilair. De terrassen grenzen via grote schuifdeuren direct aan de woonkamer en bieden uitzicht naar de vallei in het zuiden. Hier geniet je van een vroeg ontbijt in de ochtendzon of een glaasje wijn en een tapa, met zicht op de Middellandse Zee in de verte, na een heerlijke en actieve wandel of fietsdag! 

Gratis WiFi

Al onze accommodaties zijn voorzien van gratis WiFi.

Door de overheid goedgekeurde accommodatie.

Deze accommodatie is voor uw comfort en veiligheid, door de Junta de Andalucia gekeurd en toegelaten voor verhuur aan toeristen onder nummer: VTAR/MA/01252.

Appartement Antares 2

Het appartement Antares 2 heeft één slaapkamer met bed opstelling naar keuze; 2 x éénpersoons bedden, of 1 x twéépersoons bed. De woonkamer met open keuken, is voorzien van grote schuifdeuren en grenzen direct aan het terras. Het appartement is voorzien van een wasmachine, TV en verwarming (optie)

Appartement Antares 3

(éénpersoons accommodatie)

Residencia Antares beschikt ook over het appartement Antares 3, met  3 éénpersoon kamers op dezelfde verdieping als Antares 2 en 4, met privé badkamer, douche en toilet, maar géén keuken of terras. Antares 3 is aan de (rustige) straatzijde gelegen. Het appartement Antares 3 wordt uitsluitend in combinatie met de appartementen Antares 2 of 4 verhuurd. Deze combinatie is bijzonder interessant voor een wandelvakantie of fietsvakantie voor kleine groepen.

Appartement Antares 4

Het appartement Antares 4 heeft twee slaapkamers, ook met een bed opstelling naar keuze, 2 x éenpersoons óf 1 x twéépersoons. De woonkamer met open keuken, is voorzien van grote schuifdeuren en grenzen direct aan het terras. Het appartement is voorzien van een wasmachine, TV en verwarming (optie)

Voordelig tot wel 9 personen

Voor gezamenlijk gebruik tot wel 9 personen, is de accommodatie Antares 2+4+3, op basis van een 8 daags logies arrangement, vanaf € 99,00 p. p. een uiterst voordelige optie voor een actieve groep wandelvakantie in Andalusië of fietsvakantie in Andalusië. Vraag beschikbaarheid en offerte aan via het Contact Formulier.

Prijzen Residencia Antares

Appartement Personen 8 dagen/p.p. Verlenging/nacht
Antares 2 2 €160,00 €45,00
Antares 4 3 €140,00 €62,00
Antares 4 4 €110,00 €60,00
Antares 2 & 3 5 €120,00 €74,00
Antares 4 & 3 7 €115,00 €105,00
Antares 2 & 3 & 4 9 €99,00 €125,00

 

 

 

 

 

Arrangement

Individueel 8 dagen, op basis van logies, prijs per persoon, bad en bed linnengoed, belastingen, boekingskosten, btw én eindschoonmaak zijn inclusief, Wifi is inclusief in onze aanbieding, verwarming optie;15,00 per week indien gewenst/nodig.

Opmerkingen bij Antares 3;

  • alleen in combinatie met Antares 2 of 4
  • Antares 3 heeft alleen eenpersoons kamers
  • is op dezelfde verdieping als Antares 2 & 4 gelegen
  • eigen ingang op de gang
  • badkamer, bad/douche/toilet gezamenlijk
  • geen terras, gebruik terras van Antares 2 of 4
  • geen keuken, gebruik keuken van Antares 2 of 4

Een langer verblijf, overwinteren?

Voor een langer verblijf, een combinatie van verschillende Antares accommodaties of een arrangement met aanvulende activiteiten, maken we graag een offerte op maat.

Offerte aanvragen

Reserveren

Een vraag stellen