Fietsvakantie in Spanje - Reis begeleiding in Andalusië

Fietsvakantie 'Op Maat' in Andalusië

Een fietsen in Spanje en zelf een fietsroute uitstippelen kan behoorlijk lastig en tijdrovend zijn. Verkeerd fietsen en vakantietijd verliezen is erg vervelend. Na aankomst in het dorp bespreken we op het dorpsplein, bij een wijntje en een tapas, jouw fietswensen, maken we samen een fietsarrangement 'Op Maat' voor je op en ga je daarna een dorpswandeling maken. Op je gemak wandelen langs de mooiste hoekjes van ons dorp, de bakker, slager, super, de flappen tapper en de beste restaurantjes!

Fietsvakanties in Andalusië sinds 1994

Andalusië-Sportief, een kleine, Nederlandse organisatie, biedt sinds 1994 georganiseerde fiets arrangementen in Andalusië aan, precies zoals wij het op ónze fietsvakantie in Andalusië óók zouden willen ervaren! Wij bieden je een georganiseerde fietsvakantie in Andalusië, waarbij onze uitgebreide kennis van het gebied én zeer persoonlijke begeleiding van onze gasten voor ons het belangrijkst is.

Standplaats fietsvakantie!

Deze 'standplaats' fietsvakantie, geeft een maximum aan comfort, rust en gemak! De fietsroutes beginnen bijna allemaal direct voor de deur van je accommodatie én je pakt je koffer maar één maal uit! Géén gedoe met bagage vervoer naar verschillende locaties óf uitbaters van accommodaties, ver weg in een onherbergzaam oord zonder gezellig restaurantjes, lokale bar of openbaar vervoer! 

Fietsbegeleiding

Andalusië Sportief heeft ook de mogelijkheid een meefietsende gids, Nederlands óf Engels sprekende Spanjaard voor zowel mtb als racefiets, gedurende 4 of 6 uur/dag aan te bieden. Vraag naar de kosten voor de gewenste fiets periode.

Dagelijks even contact......

Dagelijks hebben we even contact om je van fietsroutes of advies te voorzien, of gewoon op een terrasje in de zon even 'bij te praten'. Wij zijn er helemaal voor jou!

 

Zó zouden wij ónze fietsvakantie in Andalusië óók graag georganiseerd willen zien!