Fiets & Wandelaccommodaties in Andalusië

Sfeervolle accommodaties

De accommodatie is erg belangrijk bij een wandelvakantie of fietsvakantie. Na een sportieve dag in de natuur, wil je 's middags in een sfeervol dorp met een comfortabele accommodatie terugkomen! Je logeert voor je Wandelen in Spanje of Fietsen in Spanje arrangement in sfeervolle, authentieke accommodaties van Casa Granada. Deze accommodatie is gelegen nabij de gezellige terrasjes op het dorpsplein van het ‘witte’ bergdorp Cómpeta in Andalusië, Zuid Spanje. ​

Gratis WiFi

Al onze accommodaties zijn voorzien van gratis WiFi.

Door de overheid goedgekeurde accommodatie.

Al onze accommodaties zijn voor uw comfort en veiligheid, door de Junta de Andalucia gekeurd en toegelaten voor verhuur aan toeristen.

Casa Granada

Het dorpshuis Casa Granada is in 2005 nieuw gebouwd. Het is om de hoek en direct grenzend aan Hospedería La Cantarera gelegen. Casa Granada is een ruim en zeer comfortabele dorpswoning met twee verdiepingen en een enorm kind dakterras met veel privacy en zicht over het dorp en naar de kust in de verte. De woonverdieping is op de tweede etage, met grote openslaande deuren, open keuken en luxe badkamer is ruim ingedeeld en voorzien van een radio/cd combinatie en TV met Spaanse zender. De grote slaapkamer met ruime, luxe badkamer bevind zich op de eerste verdieping. Casa Granada is voorzien van vloerverwarming/koeling en bijzonder geschikt voor een een wandelvakantie in Andalusië, fietsvakantie in Andalusië, voor een langer verblijf of overwinteren in Spanje.

Meer informatie over "Casa Granada"