Fiets & Wandelaccommodaties in Andalusië

Sfeervolle accommodaties

De accommodatie is erg belangrijk bij een wandelvakantie of fietsvakantie. Na een sportieve dag in de natuur, wil je 's middags in een sfeervol dorp met een comfortabele accommodatie terugkomen! Je logeert voor je Wandelen in Spanje of Fietsen in Spanje arrangement in sfeervolle, authentieke accommodaties van Mesón La Hospedería , Casa Granada. Deze accommodaties zijn gelegen nabij de gezellige terrasjes op het dorpsplein van het ‘witte’ bergdorp Cómpeta in Andalusië, Zuid Spanje. ​

Gratis WiFi

Al onze accommodaties zijn voorzien van gratis WiFi.

Door de overheid goedgekeurde accommodatie.

Al onze accommodaties zijn voor uw comfort en veiligheid, door de Junta de Andalucia gekeurd en toegelaten voor verhuur aan toeristen.

Andalusische details in Mesón 'La Hospedería'

Mesón "La Hospedería" is één van de grootste huizen van Cómpeta, slechts 25 meter van het gezellige dorpsplein met restaurantjes en terrasjes verwijderd. De accommodatie is door ons in 1995 met respect voor de typische Andalusische details gerestaureerd. Bij het binnengaan van dit statige huis, valt de ruime hall met  prachtige authentieke, kleurrijke, handgeschilderde vloertegels op. Centraal gelegen is de sfeervolle ‘huisbar’ met aangrenzend de grote, schaduwrijke Andalusische patio voorzien van zitjes en verlichting voor een sfeervolle zomer avond.

In Mesón La Hospedería bevinden zich 3 accommodaties van verschillende indeling, het zonnige, éénkamer appartement Estudio, het ruime tweekamer appartement Casa en het bijzonder sfeervolle Finca appartement, een op een oud boerderijtje gelijkende 3 kamer accommodatie met woonkeuken, ruime slaapkamer en intieme salon met openhaard op de bovenste verdieping van La Hospedería.

Mesón La Hospedería heeft een groot dakterras voor gezamenlijk gebruik, met zicht over het dorp en naar de Middellandse Zeekust in de verte .

Meer informatie over Mesón La Hospedería

Casa Granada

Het dorpshuis Casa Granada is in 2005 nieuw gebouwd. Het is om de hoek en direct grenzend aan Hospedería La Cantarera gelegen. Casa Granada is een ruim en zeer comfortabele dorpswoning met twee verdiepingen en een enorm kind dakterras met veel privacy en zicht over het dorp en naar de kust in de verte. De woonverdieping is op de tweede etage, met grote openslaande deuren, open keuken en luxe badkamer is ruim ingedeeld en voorzien van een radio/cd combinatie en TV met Spaanse zender. De grote slaapkamer met ruime, luxe badkamer bevind zich op de eerste verdieping. Casa Granada is voorzien van vloerverwarming/koeling en bijzonder geschikt voor een een wandelvakantie in Andalusië, fietsvakantie in Andalusië, voor een langer verblijf of overwinteren in Spanje.

Meer informatie over "Casa Granada"

Prijzen wandel & fiets accommodaties
(de prijzen voor fietsvakanties kunnen afwijkend zijn; kijk op de fietspagina's) (boekings, reserveringskosten, 10% BTW en eindschoonmaak zijn in deze prijzen inbegrepen)

Mesón La Hospedería Per persoon Verlenging/nacht
Estudio 1 persoon €275,00 €45,00
Estudio 2 personen €165,00 €45,00
Casa 2 personen €190,00 €55,00
Casa 3 personen €153,50,00 €55,00
Finca 2 personen €229,50 €60,00
Casa Granada Per persoon Verlenging/nacht
Granada 2 personen €272,00 €75,00
Granada 3 personen €233,00

€85,00